Magazin > VIP
7129 ogledov

Tibor Baiee: Ljudje tega o meni ne vedo

Tibor Baiee POP TV
To je razlog, da se je Tibor Baiee podal v nov resničnostni šov.

Pravi, da o njem še ne vemo vsega. "Že dolgo časa sem si sebe predstavljal v MasterChefu, saj zelo rad in veliko kuham. Ljudje tega o meni ne vedo. Vsi me imajo za nekega zabavljača, a kulinariko imam že v družini, tako mama kot oče zelo dobro kuhata. Big Brother je bil nek ekspiriment, v katerem sem sam sebi nastavil ogledalo, tukaj pa dejansko tekmuješ sam s seboj. Ne odločajo gledalci, temveč sodniki in to mi je všeč. Želim si, da ljudje to spoznajo o meni, ne pa, kako se znam v hiši zbližati ali kregati s šestnajstimi ljudmi. Že velikokrat sem povedal, da je Pia dobila denar, ampak zmagal sem pa jaz, ker so otroci največji zaklad," je prepričan Tibor, ki je kot tekmovalec v šovu Big Brother spoznal svojo Ano, s katero sta dobila hčerko Noemi

To pa je pravi razlog, zakaj se je podal v boj kuhalnic in loncev: "Že trinajst let delam v turizmu in neizmerno željo imam, da bi združil turizem, druženje in kulinariko. Da bi končno enkrat naredil nekaj svojega, saj ne bi rad več osem ur delal za nekoga drugega in tja vlagal vso svojo energijo in ideje. Turizem imam rad, ampak star sem 31 let in treba je iti naprej. MasterChef se mi zdi odlična odskočna deska. Motivirala pa me je celotna družina, saj vse kar delam, delam za Noemi. Karkoli bom odnesel iz šova, bo za njo. Da bom ustvaril neko življenje, za skupno dobro. Predstavljam si, da bom morda imel kakšen lokalček in kako tamla tam skaklja in je vse tako domače."

Pa je Tibor res tako predan očka kot lahko spremljamo na njegovem Facebook profilu? "Ko sva z Noemi skupaj, sploh sama, je to neka taka vez, ki jo lahko razumejo le starši. Ko sem doma, sem z njo, je pa res, da veliko delam in potujem. To je moja služba, ki meni in nam konec koncev daje kruh." O tem, ali bo Noemi kmalu dobila družbo, glede na to kako navdušen očka je Tibor, pa takole: "Zaenkrat ne, kaj bo čas prinesel, pa ne vemo." 

Komentarjev 1
  • Tadej 18:25 08.april 2018.

    Kaj le lazes, tvoja draga Ana bi rada vec, ti pa kesa nimas. Kaka kulinarika le.

Sorodne novice