Magazin > VIP
893 ogledov

Tekmovalka MasterChefa šokirala domače: Shujšala skoraj 30 kilogramov

Sara Rutar, Masterchef Žurnal24 main
Sara Rutar je ena od tekmovalk letošnjega MasterChefa. Pred nekaj leti se je odločila, da bo preskusila svojo vzdržljivost in voljo. Takrat je shujšala skoraj 30 kilogramov.

Tekmovalka letošnjega šova Masterchef Slovenija, ki bo na sporedu marca na POP TV, Sara Rutar se je pred šestimi leti odločila, da bo preizkusila, kako močna je njena volja in do kje segajo njene meje. Za Žurnal24 je povedala: "Na spremembo telesa sem se prijavila čisto za hec. Ni bilo posebnega razloga. Želela sem testirati, kjer so moje meje.“

Ker ji je bilo treniranje z osebnim trenerjem všeč in ker je bil viden lep napredek, sta se takrat s trenerjem odločila, da se bo udeležila bikini fitnes tekme. "Po prvih 90. dneh sem nato intenzivno trenirala še dve leti in pol. Trenirala sem vsak dan, tudi dvakrat na dan."

Sara je za Žurnal24 povedala, da je bilo med pripravami za tekmo tudi veliko odrekanja. "Bilo je veliko sprememb in odrekanj, še posebej zato, ker sem se odločila iti na oder. Prilagoditi je bilo treba hrano – bilo je veliko zelenjave beljakovin, mesa, rib, jajc … Ogljikovim hidratom pa sem se popolnoma odrekla."

26-letnica pravi, da je s spremembo domače šokirala, saj se je popolnoma spremenila in predvsem zelo shujšala: "Podpirali so me in to vzeli kot del mojega življenja.“ Na vprašanje, kaj na njeno spremembo pravijo moški pa pove: „Kodr me pozna kot Saro, ve, da sem še vedno Sara, ne glede na moje kilograme. Nikoli se nisem obremenjevala z mnenji drugih in njihovimi komentarji."

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.