Magazin > Film & Glasba & TV
434 ogledov

Slovenski mladinski junaki: Takšni so sedaj

Urška Hlebec
1/6
Žurnal24 main
V MasterChefu bodo imeli znane goste ...

Tekmovalce MasterChefa danes čaka poseben izziv, saj se bo kuhalo po receptih iz filmov Poletje v školjki, Moj ata, socialistični kulak in Dvojne počitnice.

Da pa ne bo vse tako preprosto, bodo morali kuharji navdušiti filmske junake, ki se bodo zopet pokazali na televizijskih zaslonih. "Takrat sem bil star 13 let, zdaj pa sem 45, tako da izračunaj, koliko časa je od filma," se je z Luko pošalil David Sluga, ki je v mladinskem hitu Poletje v školjki igral Tomaža. Sluga je danes priznan ljubljanski odvetnik. Ko je Luka pripomnil: "Kaj pa tista igralka, mi smo bili vsi zaljubljeni vanjo,« pa je odkrito priznal: »Tudi jaz sem bil takrat, a zdaj sem srečno poročen."

Videli boste tudi Urško Hlebš, ki je v filmu Moj ata, socialistični kulak igrala hčer Olgo, in glavnega igralca iz Dvojnih počitnic Danijela Posleka. Ta se je v filmu »basal« s čokoladno torto, zato bo danes ocenjeval sladico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.