Magazin > Film & Glasba & TV
4296 ogledov

MasterChef: Razočaranje, Tibor ni mogel zadržati solza!

masterchef Voyo/ zurnal24.si
Zadnja oddaja MasterChef je bila še posebno čustvena za slavnega tekmovalca Tibrorja.

Čeprav ni mogel verjeti, da odrasli moški lahko jokajo pred celo Slovenijo, se mu je zgodilo ravno to. Tibor je namreč klonil pod pritiskom tekmovanja in ker v najtežjih trenutkih vedno pomisli na pokojnega oče, nič drugače ni bilo tudi tokrat. 

Ko sem pomislil na očeta, sem dobil dodaten zagon in dal v 82. prestavo. /.../ Jaz se vsak dan spomnim na svojega očeta. Vsak dan. Vseskozi ga imam v glavi, vseskozi se pogovarjam z njim. Mogoče tega sploh nikomur ne povem.

Tibor

Tekmovalci, ki jih zmaga v prejšnjem izzivu  ni poslala na balkon, so se pomerili v kreiranju jedi iz sestavin, ki se najpogosteje znajdejo v nakupovalni košarici Slovenk in Slovencev. To so  piščanec, banane, kvas, sladkor, moka, sveže kajzerice in pivo. Tibor je bil nad sestavinami vidno razočaran, a se je odločil tvegati in ustvariti quiche, čeprav ga je delal le dvakrat v življenju. A zmanjkovalo mu je minut, zato je iz quica nastala omleta, ki pa sodnikov ni navdušila. Tibor se je sesul, saj je vedel, da si je sam nastavil zanko, kar ga je le še dodatno razžalostilo. V takih trenutkih vsakodnevno pomisli na pokojnega očeta, ki ga je izgubil v najbolj občutljivih letih, pri trinajstih. "Misel na očeta in hčerkico je samo še dodatno odprla ventile ... Ob gledanju prejšnjih MasterChefov sem se vedno spraševal: 'Pa kako za vraga je mogoče, da moški jokajo pred celo Slovenijo?' Evo, pa sem takoj dobil svojo porcijo. Sedaj definitvno razumem (smeh)," je povedal.

Karim izpljunil tekmovalčevo jed in ga poslal domov

Tokratni izločitveni test pa je bil popravni izpit prejšnje naloge, slovenske košarice, na katerem je pogrnil Miro, ki se je pomeril s Sinišo in Tiborjem. Ko je Karim okusil prvi grižljaj Mirove jedi, ga je nemudoma izpljunil. "Miro, kaj imava pa midva to," je bil  besen in ni mogel verjeti, da je le ta svojo jed poskusil. "Če sem odkrit s tabo, je bil prvi krožnik boljši, kot je ta. Ta je nejedljiv. Okusi, ki so tukaj notri, ne spadajo skupaj. Mimo si udaril, čisto. Ta krožnik je zanič," mu je očital in se odločil, da Bine in Luka jedi ne bosta poizkušala ter da je okušanje končano. Miro je kljub vsemu do konca verjel v svojo jed in ob izločitvi povedal: "Jaz se počutim zelo praznega, ker daš sebe v nekaj, potem je pa negativen feedback. Kljub temu to ni nekaj, kar te ustavi, ampak je nekaj, kar ti da novo moč in nov zagon." 

masterchef | Avtor: Voyo/ zurnal24.si Voyo/ zurnal24.si

 

Komentarjev 3
  • mižimaži 17:02 16.april 2018.

    a zdej je pa že kr vsak kameltrajbarski luzer slaven ?...nikoli nič iz njega...in če ne bi napumpal koroške Ane iz BB bi si ga še dons na roko žulil...

  • Lovebites 10:48 16.april 2018.

    Slaven????WTF?Ce je slaven,bi svojo slavo nekako vnovcil in bil poln kesa,ne pa da se prostituira in sramoti v neki kuharski oddaji,kjer niti "sodniki"nimajo pojma. Za Ancko pa skoda besed.Zblojena in psihicno neuravnovesena.Njeni zmazki povedo vse.

  • Avatar skeptik
    skeptik 09:57 16.april 2018.

    A.H.F., ti si res ena katastrofa.... Tibor je bil 3x na TV in je že slaven tekmovalec? A je s tabo vse OK? No, tvoji zmazki jasno pričajo o tem, da je pravzaprav s tabo nekaj hudo narobe.

Sorodne novice