Magazin > Film & Glasba & TV
7258 ogledov

MasterChef: Razočarani sodniki šokirali z odločitvijo

masterchef POP TV
Tekmovalci so po tej odločitvi zmedeno gledali okoli sebe.

Na končnem izločitvenem testu so se za obstoj v šovu borili Alja, Jernej in Tibor. Nihče od njih na koncu ni navdušil sodnikov.

Trojica je morala kuhati s sestavinami, ki so se začele na določeno črko. Žan je odločil, da črko S dobi Jernej, B Tibor, Alji pa je dodelil Č. Tibor je pred sodnike postavil ribo z bulgurjem. Ribo je dobro spekel, njegova priloga pa je bila brez okusa. Jernej je tokrat meso preveč spekel, Alja pa je po besedah sodnika Karima izbrala napačne sestavine. Zanjo bi bilo po njegovem mnenju bolje, če bi naredila sladico iz čokolade.

masterchef | Avtor: POP TV POP TV


Sodniki razočaranja niso skrivali. Bine je povedal, da morajo v tej točki tekmovanja pokazati kaj več in da se mu zdi, da delajo po liniji najmanjšega odpora. "Dajte nas navdušiti. Če bomo še naprej dobivali take krožnik, ne vem, kam bomo prišli. S takimi krožniki zapravljate nas čas,“ je izjavil Bine.

masterchef | Avtor: POP TV POP TV


Po izzivu je Tibor lahko odšel na balkon, Jernej in Alja pa sta nestrpno čakala na odločitev sodnikov, kateri od njiju bo moral domov. Bine jima je rekel, naj slečeta črna predpasnika, nato pa je sledil šok. Dobila sta nova predpasnika – rdečega in modrega. Jernej in Alja ostajata v šovu, bosta pa prihodnji teden vodji ekipe. Vodja tiste skupine, ki bo izgubila, bo moral nemudoma zapustiti tekmovanje.

Komentarjev 1
  • klincek 10:28 12.maj 2018.

    Upam,da izpade tagobčna Alja.O kuhariji nima pojma.