Magazin > Film & Glasba & TV
8748 ogledov

Tekmovalec zasikal Jezeršku: "Pardon, samo tega mi ne rabiš govoriti"

Luka Jezeršek Voyo/ zurnal24.si
Tekmovalec Masterchefa z enim stavkom utišal sodnika Luko Jezerška.

Siniša se med pripravo torte iz rdeče pese ni dal sprovocirati Luki Jezeršku. "Leon, Gašper, Alja, Sinke in Žan, malo gor poglejte! Lahko, da je to vaš zadnji pogled na balkon v MasterChefu četrte sezone," je pripomnil Luka, a ga je Siniša dobesedno utišal: "Luka, pardon, samo tega mi ne rabiš govoriti, ker zdajle tega ne rabim. Hvala … Ker se trudim, da ti bo dobro." Luka je le začudeno pogledal, sotekmovalci pa so se tej predrznosti smejali in čudili hkrati. "Ti si nor," je pripomnil Žan.

Magazin Kaj se zgodi s hrano, ki jo skuhajo v MasterChefu?

Siniša je kasneje pojasnil: "Sinke, kadar je v elementu, zna izpasti tudi dosti arogantno, sicer s tem ne mislim nič slabega, ampak enostavno, ko sem v svojem momentu, delam, imam plan do sekunde natempiran in vsak človek me lahko vrže s tira in se mu ne pustim."

Magazin MasterChef: Aljo gledalci pribili na križ

Kljub temu da je bil Luka presenečen, pa reakcije ni vzel kot slabo. "Mislim, da me res še nihče ni 'utišal' na ta način. Ampak razumem tudi to reakcijo, saj so tekmovalci med izzivom pod velikim pritiskom, ko pa gre za izločitveni test, je tega adrenalina še veliko več. Siniša je pa tako ali tako veteran izločitvenih testov in verjetno je imel tisti trenutek dovolj podobnih vprašanj, ki so stalnice na izločitvene," je povedal.

Siniša Vasiljević | Avtor: Pop TV Pop TV

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.