Zato monaška princesa skriva sina

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Monaška princesa ima dober razlog, da sina skriva pred javnostjo.
Oglej si celoten članek

Devetnajstega novembra, na monaški državni praznik, je princesa Charlotte svojega sinčka prvič uradno pokazala javnosti. Raphaël Casiraghi, čigar oče je francoski komik Gad Elmaleh, bo kmalu star tri leta. V Parizu obiskuje javni vrtec in živi povsem normalno življenje, daleč stran od radovednih paparacev. Charlotte poskuša narediti vse, kar je v njeni moči, da bi mu prihranila negativne izkušnje, ki jih s sabo prinaša življenje v javnosti. Vse, kar je lepa hčerka princese Caroline naredila, vsi njeni uspehi in neuspehi, je namreč pristalo na prvih straneh tabloidov, kar ni bilo vedno lahko. Caroline hčerki tudi zato ni hotela dati kraljevega naziva, saj ta s sabo prinaša obveznosti.

Tako kot Charlotte tudi njen sin ne nosi nobenega naziva, nima pravice do monaškega prestola in za razliko od Albertovega sina Jacquesa, ki bo nekoč postal knez, lahko živi, kjer želi.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.