Magazin > VIP
135 ogledov

Zato monaška princesa skriva sina

Raphael Casiraghi, Charlotte Casiraghi Profimedias
Monaška princesa ima dober razlog, da sina skriva pred javnostjo.

Devetnajstega novembra, na monaški državni praznik, je princesa Charlotte svojega sinčka prvič uradno pokazala javnosti. Raphaël Casiraghi, čigar oče je francoski komik Gad Elmaleh, bo kmalu star tri leta. V Parizu obiskuje javni vrtec in živi povsem normalno življenje, daleč stran od radovednih paparacev. Charlotte poskuša narediti vse, kar je v njeni moči, da bi mu prihranila negativne izkušnje, ki jih s sabo prinaša življenje v javnosti. Vse, kar je lepa hčerka princese Caroline naredila, vsi njeni uspehi in neuspehi, je namreč pristalo na prvih straneh tabloidov, kar ni bilo vedno lahko. Caroline hčerki tudi zato ni hotela dati kraljevega naziva, saj ta s sabo prinaša obveznosti.

Tako kot Charlotte tudi njen sin ne nosi nobenega naziva, nima pravice do monaškega prestola in za razliko od Albertovega sina Jacquesa, ki bo nekoč postal knez, lahko živi, kjer želi.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.