Zato ne bo dogodka ob izidu Zaline zbirke

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Pesniški prvenec Zale Đurić Ribič bo kmalu ugledal luč sveta.
Oglej si celoten članek

"Zbirka bo na prodajnih policah od petka dalje," je povedala Zala. Zbirko bo izdala založba Ocean. "Ponudb je bilo mnogo, a sem zaradi simpatične in kreativne urednice izbrala to založbo," je svojo odločitev pojasnila Zala. Poleg pesmi je njena tudi ideja za dizajn knjige. 

Prek platforme Adrifund je zbirala sredstva za dogodek, na katerem bi zbirko predstavila. Dogodek naj bi se odvil 5. septembra, a se je izkazalo, da ga ne bi mogli izvesti, tudi če bi zbrali potrebna sredstva. "Zaradi sestanka, ki je močno vplival na mojo bodočo kariero, sem morala smukniti v New York," je povedala Zala. Kot je še dodala, se je ob prihodu v to velemesto razveselila "oddaljenosti od nesmiselnih tračev in slovenske zavisti"

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 07:03 1. September 2016.

    Tako, registriral sem se samo zato, da prosim, da nas nehate morit s to punco. kar na enkrat vsak dan …

  • 01:14 1. September 2016.

    A KDO ve še kaj je čas kislih kimaric ?\s\sPortali iskoriščajo to že cel cajt, in punca ni nič kriva, …

  • 23:11 31. Avgust 2016.

    Kot je še dodala, se je ob prihodu v to velemesto razveselila "oddaljenosti od nesmiselnih tračev in slovenske zavisti". ............................ …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.