Magazin /magazin/vip
190 ogledov

Zato ne bo dogodka ob izidu Zaline zbirke

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • primoz.g 01:14 01.september 2016.

    A KDO ve še kaj je čas kislih kimaric ?\s\sPortali iskoriščajo to že cel cajt, in punca ni nič kriva, oni kopirajo njeno objavo, ter jo plasirajo NAM, pa sej ona ne rabi te zgodbe, je lepo preskrbljena fotr Igralec, ...prikaži več mama tudi, pozna Angelino in Brada osebno, a res mislte da se kdo od njene familije ali ona osebno obremenjuje s tem kar MI tu pišemo ???če je pametna itak NE, nazaj je pa tako al tako ne bo, se bo poročila v USA in mogoče čez nekaj let postane nekdo al pa tud nikoli, ampak PROBALA je IN TO ŠTEJE, vi vsi pa niste naredli NIČ, ampak koj cmerar pravi samo jamrate. TO je vaša usoda, na žalost je ta pupa doživela v lajfu več kod bo večina komentatorjev ter novinarjev na tem portalu. TO JE DEJSTVO

  • Avatar Zala
    Zala 23:11 31.avgust 2016.

    Kot je še dodala, se je ob prihodu v to velemesto razveselila "oddaljenosti od nesmiselnih tračev in slovenske zavisti". ............................ Ljuba Zala, kot "umetnica" bi morala vedeti, da obstajate, če se o vas tračari in se vam zavida ... ha,ha,ha. ...prikaži več ...... ...... Ko boš v NY omenjena v rumenem tisku bodo ljudje sploh izvedeli, da obstajaš. Do takrat te ni. Članki o tebi se nekako vsiljeni, ker je v Sloveniji res kar nekaj dobrih igralcev, plesalcev .... itp. pa o njih komaj kaj napišejo. Kaj šele, da bi nas o njihovem početju obveščali dnevno. Pa bi tudi to bi še šlo, če bi nas obveščali o nekom, ki nekaj zares počne, ne o nekom za katerega v dveh stavkih poveš kaj je počel v zadnjem letu, kaj bo počel v prihodnje in zgodbo zaključiš, ker ni kaj več povedati.

  • rogixl 22:24 31.avgust 2016.

    Precej odvratna tale punca. Ne vem zakaj toliko pozornosti.

  • iko 22:39 31.avgust 2016.

    Tale obešalnik me na Bosno spominja. S takimi je v Sloveniji že zaključila, tam dol bo pa pomočnica za nekaj časa.

  • nergač 20:18 31.avgust 2016.

    ja ste pa od sile s to Zalo. Kar naprej in vsak dan, pa tri stavke, pa naj bodo trije, samo, da se nekaj piše....AF je zdaj predala štafeto, ali pa je ona specialistka samo za sekundarne spolne znake ?

  • McClain 20:25 31.avgust 2016.

    a lahk vsaj napisete na koncu: plačan oglas

  • primoz.g 22:41 31.avgust 2016.

    Ma ni odvratnam kako morš to rečt za tako mlado pučko, zdej če ti njeno čtivo bo okaj je pa problem posameznika, eni berejo lady, eni jano, eni delo eni novice, marsikdo celo alan ford stripe, pač kako komu paše, ...prikaži več če pa ti ni všeč pa jebiga, imaš večje lepotne zahteve kot jih deklica premore. Ampak to je predvsem TVOJ problem, aja pa nisem ti dal minuska nit pluska :)

  • NoteThis 07:03 01.september 2016.

    Tako, registriral sem se samo zato, da prosim, da nas nehate morit s to punco. kar na enkrat vsak dan ''novica'' o Zali, kot v časih Murka.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.