Oti Roš je "počila diastaza"

Foto: POP TV
Foto: POP TV
To je razlog, da našo voditeljico dvakrat na mesec vprašajo, ali je noseča.
Oglej si celoten članek

Ota Roš, ki je mamica dve leti starega Prema, pogosto dobi vprašanje, ali je ponovno v veselem pričakovanju, za kar je kriva ena izmed poporodnih težav. "Ob porodu mi je počila diastaza, zato moram trebušček kar naprej držati notri, če ne hitro dobim vprašanje, ali sem noseča. Nisem," pravi Ota, ki je sicer videti v vrhunski formi, s svojimi televizijskimi opravami pa pogosto jemlje dih. 

Magazin Ota Roš: To je njen recept za uspešen zakon

Diastaza rektusov je dokaj pogosta težava, ki doleti nosečnice. Gre za razmik preme trebušne stene, ki pa se s pravim načinom telovadbe ali kirurškim posegom po navadi lahko popravi. Posledica je rahlo izbočen trebušček, ki izgleda, kot bi bili noseči ali napihnjeni. Pa si Ota sicer želi povečati svojo družino? "Če bo, bo,"  je njen skromen in jedrnat odgovor. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 23:11 3. Oktober 2018.

    Hvala res za tole informacijo. Sedaj se lahko v miru fentam.

  • 21:46 3. Oktober 2018.

    Njej je "počila diastaza" (sploh se tko ne reče drgač temu), vam Ana in uredništvo so pa dokončno počili možgani. …

  • 10:11 3. Oktober 2018.

    Telovadba NE pomaga, da spraviš mišise skupaj, ker gre za premik. Pomaga le nekaj šivov. Žal.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.