Magazin > VIP
9288 ogledov

Ota Roš: To je njen recept za uspešen zakon

Ota Roš POP TV
Priljubljena voditeljica nam je zaupala, kako krmari med starševstvom, partnerstvom, službo in časom zase.

Ota Roš Širca, ki je pred dvema letoma in pol postala mamica malemu Premu, nam je zaupala, da so ji izkušenejše prijateljice dale veliko nasvetov o starševstvu, a le eden izmed njih se ji je prav posebno zasidral v spomin in se ga tudi drži. "Večino prijateljic je materinstvo okusilo pred mano, zato so mi položile na srce, da naj me materinstvo ne prevzame do te mere, da bom pozabila na partnerstvo z možem. In tega se resnično držim ter si pogosto vzamem čas samo za naju," pravi Ota, ki se povsem strinja z rekom, da se partnerstvo zares začne šele, ko postaneš starš. 

Bar Magazin Se Pop TV in Planet TV v novi sezoni igrata vojno prestiža?

In čeprav ima naporen urnik in pravi, da se še do danes ni naučila povsem dobro preklapljati med službo in materinstvom, si enkrat tedensko vzame tudi čas samo za sebe, kar se ji zelo lepo pozna, saj je videti odlično in v povsem stari formi. "Enkrat tedensko si res vzamem čas za trening in po letu in pol po porodu sem dosegla staro formo, drugače pa je Prem moj trener vsak dan. Moram priznati, da je malo naporno. Ko sem v službi, težko mislim na kaj drugega in obratno, ko sem s Premom, težko razmišljam o službi," je še dodala Ota.

Komentarjev 7
  • Avatar Leon
    Leon 15:11 11.september 2018.

    Verjamem,da Ota nima težav z varstvom otroka tako kot čistilka čistilnega servisa ,ki opravlja delo v treh turnusih za mizerno mezdo in si ne more plačati dodatnega varstva .

  • miki1234 14:04 11.september 2018.

    skrajni čas je že, da napiše priročnika... za dolgo in srečno parterstvo ter popolno vzojo otrok.

  • supreme 13:26 11.september 2018.

    Pet let ji dam.....potem bo tud tk pametna

Sorodne novice