Zato Russlla Crowa že nekaj časa ni na spregled

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Menda ga je sram.
Oglej si celoten članek

Igralec Russell Crowe je nekoč veljal za enega najprivlačnejših igralcev sveta, v zadnjih letih pa se je 55-letnik izogibal telovadnici.
Nekateri viri pravijo, da se je moral zrediti zaradi vlog, drugi pa pravijo, da si izbira vloge, za katere mu ni treba shujšati. Kaj je res, ve le Russell, dejstvo pa je, da ga v zadnjih mesecih ni bilo veliko videti v javnosti.

Viri so Paxe Six razkrili, da se bo Crowe skrival, dokler ne bo shujšal. "Ni ga nikjer, ker je na dieti. Pokazal se bo, ko bo njegovo telo videti bolje.“ 

Foto: Profimedia russell crowe

Govori se, da se je moral Avstralec zrediti za film Unhinged in tudi za film The loudest Voice, v katerem je igral Rogerja Ailesa, direktorja Foxa, ki ga je odnesel spolni škandal.

Kakor koli že, Russell se menda v svoji koži ne počuti dobro. "Sram ga je bilo fotografij, na katerih je s trebuhom. Rad je, predvsem zrezke in hitro prehrano. Težko se privaja na bolj zdrav način življenja,“ še trdi vir.

Foto: Profimedia russell crowe

Novo na najbolj zabavnem Youtube kanalu:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.