Magazin > VIP
2876 ogledov

Zato Russlla Crowa že nekaj časa ni na spregled

russell crowe Profimedia
Menda ga je sram.

Igralec Russell Crowe je nekoč veljal za enega najprivlačnejših igralcev sveta, v zadnjih letih pa se je 55-letnik izogibal telovadnici.
Nekateri viri pravijo, da se je moral zrediti zaradi vlog, drugi pa pravijo, da si izbira vloge, za katere mu ni treba shujšati. Kaj je res, ve le Russell, dejstvo pa je, da ga v zadnjih mesecih ni bilo veliko videti v javnosti.

Viri so Paxe Six razkrili, da se bo Crowe skrival, dokler ne bo shujšal. "Ni ga nikjer, ker je na dieti. Pokazal se bo, ko bo njegovo telo videti bolje.“ 

russell crowe | Avtor: Profimedia Profimedia

Govori se, da se je moral Avstralec zrediti za film Unhinged in tudi za film The loudest Voice, v katerem je igral Rogerja Ailesa, direktorja Foxa, ki ga je odnesel spolni škandal.

Kakor koli že, Russell se menda v svoji koži ne počuti dobro. "Sram ga je bilo fotografij, na katerih je s trebuhom. Rad je, predvsem zrezke in hitro prehrano. Težko se privaja na bolj zdrav način življenja,“ še trdi vir.

russell crowe | Avtor: Profimedia Profimedia

Novo na najbolj zabavnem Youtube kanalu:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.