Zato se Angelina ni udeležila kraljevske poroke

Foto: Profimedia
Igralka in humanitarka Angelina Jolie je bila povabljena na poroko princa Harryja in igralke Meghan Markle, a je povabilo zavrnila.
Oglej si celoten članek

Britanski mediji, med katerimi je tudi Metro, pišejo o razlogih, zaradi katerih je Angelina Jolie zavrnila povabilo na poroko leta v Veliki Britaniji.

Kot navajajo, je bil razlog v tem, da ji ni bilo dovoljeno, da bi s seboj pripeljala tudi šest svojih otrok.

"Bila je užaljena, ko so ji pojasnili, da njeni otroci niso na seznamu povabljenih. Tako kot vsi ostali bi lahko tudi ona s seboj pripeljala le enega spremljevalca. Iz protesta se je odločila povabilo zavrniti," je po pisanju britanskih medijev povedal vir blizu igralke.

Magazin Ta poročna darila sta Harry in Meghan zavrnila

Magazin Harry in Meghan: Za medene tedne sta si izbrala "dolgočasno“ destinacijo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.