Zato se je Filip Pesek nekoč distanciral od mame Rosvite Pesek

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Odgovoril je na vprašanje, kako je bilo odraščati ob medijsko prepoznavni mami.
Oglej si celoten članek

Filip Pesek, sin Rosvite Pesek, ki že nekaj časa vodi marketinško agencijo, je posnel video, v katerem je odgovoril na vprašanje, ki je verjetno marsikoga zanimalo, in sicer, kako je bilo odraščati ob medijsko prepoznavni mami.

Magazin Filip Pesek se je bodoči ženi na prvem zmenku zlagal

Filip, ki se je pretekli mesec poročil s solastnico podjetja Malinca, Nastjo Kramer, je povedal, da se kot otrok ni zavedal, da njegovo mamo pozna cela Slovenija. "Bremena vsaj v začetni fazi ni bilo. Da bi hotel biti iz ego stališča bolj pomemben od mame - ne. Ker sem edinec, je rinila vame in sem imel dovolj njene pozornosti. Če to gleda - preveč sem imel njene pozornosti. Zato sem se začel distancirati, ker je bilo te pozornosti preveč,“ je povedal Filip in dodal, da ga je pozneje obremenjevalo predvsem to, da se je "bal narediti kakšno piz*****“ in se je zato pri določenih stvareh držal nazaj.

"Nočem ji narediti kakšnega sra***. Uspeti hočem po svoje - nam že uspeva, še bolj nam bo -  je pa dejstvo, da je Slovenija majhna in bi se mi zdelo škoda, da je ona očrnjena zaradi nečesa, kar bi jaz naredil.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O tem ne govorim pogosto...

A post shared by Filip Pesek 🔥 (@filippesek) on

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:48 7. Julij 2020.

    tako mladi pa že proteze ,kaj še le bo

  • 09:53 7. Julij 2020.

    Peskovi so novi Đuriči ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.