Magazin > VIP
15163 ogledov

Zato se je Filip Pesek nekoč distanciral od mame Rosvite Pesek

filip pesek, rosvita pesek Instagram
Odgovoril je na vprašanje, kako je bilo odraščati ob medijsko prepoznavni mami.

Filip Pesek, sin Rosvite Pesek, ki že nekaj časa vodi marketinško agencijo, je posnel video, v katerem je odgovoril na vprašanje, ki je verjetno marsikoga zanimalo, in sicer, kako je bilo odraščati ob medijsko prepoznavni mami.

filip pesek, rosvita pesek Magazin Filip Pesek se je bodoči ženi na prvem zmenku zlagal

Filip, ki se je pretekli mesec poročil s solastnico podjetja Malinca, Nastjo Kramer, je povedal, da se kot otrok ni zavedal, da njegovo mamo pozna cela Slovenija. "Bremena vsaj v začetni fazi ni bilo. Da bi hotel biti iz ego stališča bolj pomemben od mame - ne. Ker sem edinec, je rinila vame in sem imel dovolj njene pozornosti. Če to gleda - preveč sem imel njene pozornosti. Zato sem se začel distancirati, ker je bilo te pozornosti preveč,“ je povedal Filip in dodal, da ga je pozneje obremenjevalo predvsem to, da se je "bal narediti kakšno piz*****“ in se je zato pri določenih stvareh držal nazaj.

"Nočem ji narediti kakšnega sra***. Uspeti hočem po svoje - nam že uspeva, še bolj nam bo -  je pa dejstvo, da je Slovenija majhna in bi se mi zdelo škoda, da je ona očrnjena zaradi nečesa, kar bi jaz naredil.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O tem ne govorim pogosto...

A post shared by Filip Pesek 🔥 (@filippesek) on

Komentarjev 2