Zato si Jasna Kuljaj ob polnoči kuha večerjo

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Ko je v igri hrana, Jana Kuljaj ne pozna ure in meja …
Oglej si celoten članek

Po vsem, kar poje, se čudimo, da je videti tako postavna. Jasna Kuljaj nam je namreč zaupala, da si po družabnih prireditvah, na katerih ji prigrizki ne zadostujejo, ponoči pogosto skuha še večerjo.

Magazin Tudi Jasna Kuljaj se je lotila tega dobičkonosnega posla

"Če pojem kos kruha ali jabolčnega zavitka, mi še bolj kruli po želodcu. Jaz potrebujem v želodcu krompir, omako, meso. Ko sem prišla s pogostitve, mi je krulilo v želodcu, zato sem si ob polnoči grela govejo juho in kuhala špagete. To je res težava, ker moram obroke prav načrtovati, sploh med snemanji. In tudi, če ni časa, jaz smuknem h Kitajcu na eno toplo juho in zvitke," svojo potrebo po topli hrani brez zadrege razkriva Jasna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.