Zato so prve uradne fotografije princa slabe

Foto: EPA/Michael Middleton William Kate George Foto: EPA/Michael Middleton William Kate George
Znano, zakaj princ William ni najel profesionalnega fotografa.
Oglej si celoten članek

Včeraj so po svetu zaokrožile prve uradne fotografije princa Georgea, ki jih ni posnel znani fotograf, ampak dedek Middleton. Nekaterim so fotografije všeč, drugim malo manj, zagotovo pa se vidi, da jih ni naredil strokovnjak.

Družinica je na fotografijah slabo osvetljena, kar se najbolje vidi na tisti, na kateri je še pes Lupo. Na Williamovem čelu je namreč velika svetlobna packa. Številni se sprašujejo, zakaj Kate in William tako pomembne naloge nista zaupala profesionalnemu fotografu. Razvedelo se je, da vojvoda s tujci ni želel uničiti družinske idile. Za zdaj William nikogar, ki mu ni blizu, ne spušča v svojo zasebnost, tudi slavnih fotografov ne, poročajo mediji.

"Nenavadna odločitev. So pa takšne fotografije prav osvežujoče. Imajo neki šarm. Če želiš posneti profesionalne fotografije, potrebuješ lučkarja in stilista. To za otroka pomeni velik stres,“ kraljevo odločitev brani Brian Aris, fotograf, ki mu slavni zaupajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.