Magazin > VIP
23 ogledov

Zato so prve uradne fotografije princa slabe

William Kate George
1/2
EPA/Michael Middleton
Znano, zakaj princ William ni najel profesionalnega fotografa.

Včeraj so po svetu zaokrožile prve uradne fotografije princa Georgea, ki jih ni posnel znani fotograf, ampak dedek Middleton. Nekaterim so fotografije všeč, drugim malo manj, zagotovo pa se vidi, da jih ni naredil strokovnjak.

Družinica je na fotografijah slabo osvetljena, kar se najbolje vidi na tisti, na kateri je še pes Lupo. Na Williamovem čelu je namreč velika svetlobna packa. Številni se sprašujejo, zakaj Kate in William tako pomembne naloge nista zaupala profesionalnemu fotografu. Razvedelo se je, da vojvoda s tujci ni želel uničiti družinske idile. Za zdaj William nikogar, ki mu ni blizu, ne spušča v svojo zasebnost, tudi slavnih fotografov ne, poročajo mediji.

"Nenavadna odločitev. So pa takšne fotografije prav osvežujoče. Imajo neki šarm. Če želiš posneti profesionalne fotografije, potrebuješ lučkarja in stilista. To za otroka pomeni velik stres,“ kraljevo odločitev brani Brian Aris, fotograf, ki mu slavni zaupajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.