Zaželenega dedca za rojstni dan

Foto: Žurnal24 Katie in Tom imata štiriletno Suri. (Foto: Flynet)
Suri Cruise je 18. aprila praznovala svoj četrti rojstni dan. Za darilo je dobila najbolj zaželenega moškega v Hollywoodu.
Oglej si celoten članek

Hči Katie Holmes in Toma Cruisa je nekaj posebnega. Nosi visoke petke, njena oblačila pa so verjetno vredna več od garderobe prve dame Francije. V nedeljo je deklica praznovala svoj četrti rojstni dan in dobila darilo, ki si ga želijo mnogi zvezdniki – ogromnega telesnega stražarja po imenu Sheldon.

Sheldon je najbolj znan hollywoodski varnostnik. Zvezdniki se zanj pulijo, saj je najboljši v svojem poslu. Med drugim je pazil tudi na Julio Roberts in Roberta Pattinsona, ki brez njegove pomoči zaradi oboževalcev ni mogel prečkati ceste.

Suri je tako dobila svojega varuha in ob Sheldonu se menda počuti odlično, predvsem pa bolj odraslo. "Telesni stražarji otroke ponavadi nosijo naokoli, a ne Sheldon. Suri se lahko prosto giba in teka naokoli. Počuti se kot mlada dama," je o novem članu družine Cruise povedal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.