Magazin > VIP
18 ogledov

Zaželenega dedca za rojstni dan

Katie in Tom imata štiriletno Suri. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Suri Cruise je 18. aprila praznovala svoj četrti rojstni dan. Za darilo je dobila najbolj zaželenega moškega v Hollywoodu.

Hči Katie Holmes in Toma Cruisa je nekaj posebnega. Nosi visoke petke, njena oblačila pa so verjetno vredna več od garderobe prve dame Francije. V nedeljo je deklica praznovala svoj četrti rojstni dan in dobila darilo, ki si ga želijo mnogi zvezdniki – ogromnega telesnega stražarja po imenu Sheldon.

Sheldon je najbolj znan hollywoodski varnostnik. Zvezdniki se zanj pulijo, saj je najboljši v svojem poslu. Med drugim je pazil tudi na Julio Roberts in Roberta Pattinsona, ki brez njegove pomoči zaradi oboževalcev ni mogel prečkati ceste.

Suri je tako dobila svojega varuha in ob Sheldonu se menda počuti odlično, predvsem pa bolj odraslo. "Telesni stražarji otroke ponavadi nosijo naokoli, a ne Sheldon. Suri se lahko prosto giba in teka naokoli. Počuti se kot mlada dama," je o novem članu družine Cruise povedal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.