Zbogom, Pariz

Foto: Žurnal24 Sophie Albou Foto: Žurnal24 Karl Lagerfeld Foto: Žurnal24 Jean-Paul Gaultier Foto: Žurnal24 Antonio Marras Foto: Žurnal24 Stella McCartney Foto: Žurnal24 Chen Foto: Žurnal24 Elie Saab Foto: Žurnal24 Antonio Marras Foto: Žurnal24 Elie Saab Foto: Žurnal24 Stella McCartney Foto: Žurnal24 Jean-Charles de Castelbajac Foto: Žurnal24 Jean-Paul Gaultier Foto: Žurnal24 John Galliano Foto: Žurnal24 Sonia Rykiel Foto: Žurnal24 John Galliano Foto: Žurnal24 Jean-Paul Gaultier Foto: Žurnal24 Karl Lagerfeld Foto: Žurnal24 Karl Lagerfeld Foto: Žurnal24 Sonia Rykiel Foto: Žurnal24 Stella McCartney Foto: Žurnal24 Sonia Rykiel Foto: Žurnal24 Valentino Foto: Žurnal24 Yves Saint Laurent Foto: Žurnal24 Yves Saint Laurent Foto: Žurnal24 Yves Saint Laurent
Francoski teden mode se je končal. Zaključili so ga z modnimi revijami najprestižnejših: Elie Saab, Hermes, Miu Miu in Marc Jacobs za Louis Vuitton.
Oglej si celoten članek

Čeprav nestrpno pričakujemo pomlad, so nas modni oblikovalci popeljali v prihodnost s kolekcijo za naslednjo jesen in zimo. Na modnem tednu v francoski prestolnici so tako pokazali mojstrovine, ki nas bodo osrečevale naslednjo jesen.

Stella McCartney je znova zasnovala zelo nosljivo kolekcijo čistih linij in preprostih barv, medtem ko je hiša Yves Saint Laurent stopila v prihodnost in predstavila zanimive kreacije v različnih barvah. Antonio Marras se je poigral s krznom in etno vzorci, ki so bili aktualni tudi to sezono.

Karl Lagerfeld pa se je tokrat spogledoval z zimo in vsem zimskim, saj se je modna revija odvijala v pravi zimski pravljici okoli ledenika. Kolekcijo je zaokrožil s krznenimi škornji do kolen in jih ni opustil niti pri lahkotnih oblekicah, ki bi si zaslužile kakšno bolj ženstveno obuvalo.

V galeriji si poglejte kreacije različnih oblikovalcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.