Magazin > Lepota & telo
16 ogledov

Zbogom, Pariz

Sophie Albou
1/25
Žurnal24 main
Francoski teden mode se je končal. Zaključili so ga z modnimi revijami najprestižnejših: Elie Saab, Hermes, Miu Miu in Marc Jacobs za Louis Vuitton.

Čeprav nestrpno pričakujemo pomlad, so nas modni oblikovalci popeljali v prihodnost s kolekcijo za naslednjo jesen in zimo. Na modnem tednu v francoski prestolnici so tako pokazali mojstrovine, ki nas bodo osrečevale naslednjo jesen.

Stella McCartney je znova zasnovala zelo nosljivo kolekcijo čistih linij in preprostih barv, medtem ko je hiša Yves Saint Laurent stopila v prihodnost in predstavila zanimive kreacije v različnih barvah. Antonio Marras se je poigral s krznom in etno vzorci, ki so bili aktualni tudi to sezono.

Karl Lagerfeld pa se je tokrat spogledoval z zimo in vsem zimskim, saj se je modna revija odvijala v pravi zimski pravljici okoli ledenika. Kolekcijo je zaokrožil s krznenimi škornji do kolen in jih ni opustil niti pri lahkotnih oblekicah, ki bi si zaslužile kakšno bolj ženstveno obuvalo.

V galeriji si poglejte kreacije različnih oblikovalcev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.