Zbudil se je s tetovažo

Foto: Žurnal24 Odstranili so mu kamen, nato pa ga še tetovirali. (Foto: iStockphoto)
Kitajec, ki je prestal operacijo žolčnega kamna, je za popotnico dobil še tetovažo, ki ga bo za vedno spominjala nanjo.
Oglej si celoten članek

Kitajec Sheng Hjanhui je ob operaciji žolčnega kamna v eni izmed tamkajšnjih bolnišnic kot bonus dobil še tetovažo, ki ga bo za vedno spominjala nanjo.

Tetovažo na njegovi zadnjici je prva opazila njegova žena in poklicala policijo, da razišče, kateri nepridiprav je njegovemu soprogu s kitajskimi simboli vtetoviral napis "žolčni kamen".

34-letnik je prepričan, da je to zakrivil nekdo iz bolnišnice, zato je noče zapustiti, saj se boji, da bi ga bolnišnična pravna služba obtožila, da se je nekje dal tetovirati, da bi lahko od njih terjal odškodnino.

"Ko sem se prebudil iz narkoze, me je bolela zadnjica, a sem mislil, da je to normalno – da te po operaciji pač vse boli. A četudi bi hotel tetovažo – mislite, da bi se odločil za napis 'žolčni kamen' in za to mesto?" je novinarje lokalnih medijev povprašal Sheng.

Bolnišnično osebje zanika, da bi tetoviralo pacienta, dva simbola na njegovi zadnjici pa naj bi bila po njihovih besedah zgolj reakcija na bolnišnično okolje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.