Magazin > Bizarno
29 ogledov

Zbudil se je s tetovažo

Odstranili so mu kamen, nato pa ga še tetovirali. (Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Kitajec, ki je prestal operacijo žolčnega kamna, je za popotnico dobil še tetovažo, ki ga bo za vedno spominjala nanjo.

Kitajec Sheng Hjanhui je ob operaciji žolčnega kamna v eni izmed tamkajšnjih bolnišnic kot bonus dobil še tetovažo, ki ga bo za vedno spominjala nanjo.

Tetovažo na njegovi zadnjici je prva opazila njegova žena in poklicala policijo, da razišče, kateri nepridiprav je njegovemu soprogu s kitajskimi simboli vtetoviral napis "žolčni kamen".

34-letnik je prepričan, da je to zakrivil nekdo iz bolnišnice, zato je noče zapustiti, saj se boji, da bi ga bolnišnična pravna služba obtožila, da se je nekje dal tetovirati, da bi lahko od njih terjal odškodnino.

"Ko sem se prebudil iz narkoze, me je bolela zadnjica, a sem mislil, da je to normalno – da te po operaciji pač vse boli. A četudi bi hotel tetovažo – mislite, da bi se odločil za napis 'žolčni kamen' in za to mesto?" je novinarje lokalnih medijev povprašal Sheng.

Bolnišnično osebje zanika, da bi tetoviralo pacienta, dva simbola na njegovi zadnjici pa naj bi bila po njihovih besedah zgolj reakcija na bolnišnično okolje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.