Zdravi tudi v službi

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
KroNeBo. Januarja bodo v okviru izbranih pilotskih podjetij izvedli raziskavo, s katero bodo ugotavljali življenjski slog in zdravstveno stanje zaposlenih.
Oglej si celoten članek

Ozaveščanje. Projekt KroNeBo se je začel izvajati v septembru 2013, v januarju pa bodo v izbranih pilotskih podjetjih izvedli raziskavo, s katero bodo ugotavljali življenjski slog in zdravstveno stanje zaposlenih. Projekt si je za cilj določil zmanjševanje dejavnikov tveganja kroničnih nenalezljivih bolezni v okviru programa promocije zdravja na delovnem mestu. Projekt ne bo namenjen samo izbrancem, saj lahko na spletni strani projekta Zdravo-zivim.com prav vsak najde informacije o zdravem življenjskem slogu. Kmalu naj bi bila na voljo tudi brezplačna mobilna aplikacija, ki vam bo pomagala na poti do zdravja.

Projekt je delo Združenja delodajalcev Slovenije, Izobraževalno raziskovalnega inštituta Ljubljana in Sindikata novinarjev Slovenije, Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije pa je sofinancer projekta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.