Magazin > Lepota & telo
14 ogledov

Zdravi tudi v službi

delovno mesto služba Shutterstock
KroNeBo. Januarja bodo v okviru izbranih pilotskih podjetij izvedli raziskavo, s katero bodo ugotavljali življenjski slog in zdravstveno stanje zaposlenih.

Ozaveščanje. Projekt KroNeBo se je začel izvajati v septembru 2013, v januarju pa bodo v izbranih pilotskih podjetjih izvedli raziskavo, s katero bodo ugotavljali življenjski slog in zdravstveno stanje zaposlenih. Projekt si je za cilj določil zmanjševanje dejavnikov tveganja kroničnih nenalezljivih bolezni v okviru programa promocije zdravja na delovnem mestu. Projekt ne bo namenjen samo izbrancem, saj lahko na spletni strani projekta Zdravo-zivim.com prav vsak najde informacije o zdravem življenjskem slogu. Kmalu naj bi bila na voljo tudi brezplačna mobilna aplikacija, ki vam bo pomagala na poti do zdravja.

Projekt je delo Združenja delodajalcev Slovenije, Izobraževalno raziskovalnega inštituta Ljubljana in Sindikata novinarjev Slovenije, Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije pa je sofinancer projekta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.