"Zdravo, rad bi seksal s tabo"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Moški se je odločil preveriti, ali je moč popolno neznanko spraviti v posteljo, če ji to predlaga še preden izve, kako ji je ime. Mu je uspelo?
Oglej si celoten članek

Američan je bil prepričan, da je nastopil čas, ko je z ženskami lahko odkrit in jim pove tisto, kar mu leži na jeziku. Zdelo se mu je, da izgublja čas s spoznavanjem deklet in vzbujanjem lažnega zanimanja za zanj nepomembne teme, medtem ko njega v bistvu zanima zgolj in samo ena stvar - seks.

V enem od trgovskih centrov je pristopil do več žensk, ki so mu bile privlačne in jim takoj povedal, da bi rad z njimi seksal. "Zakaj bi te vprašal po imenu, če me to sploh ne zanima?" je dejal eni od "kandidatk".

Nadejal se je veliko boljšega rezultata, kot ga je na koncu dočakal. Da bo zaradi svoje odkritosti dobesedno krvavel, si najbrž ni mislil. Kako se je njegov poskus izjalovil, si lahko ogledate na tej povezavi.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.