Magazin > Bizarno
340 ogledov

"Zdravo, rad bi seksal s tabo"

moški ženska par lokal bar flirtanje Profimedias
Moški se je odločil preveriti, ali je moč popolno neznanko spraviti v posteljo, če ji to predlaga še preden izve, kako ji je ime. Mu je uspelo?

Američan je bil prepričan, da je nastopil čas, ko je z ženskami lahko odkrit in jim pove tisto, kar mu leži na jeziku. Zdelo se mu je, da izgublja čas s spoznavanjem deklet in vzbujanjem lažnega zanimanja za zanj nepomembne teme, medtem ko njega v bistvu zanima zgolj in samo ena stvar - seks.

V enem od trgovskih centrov je pristopil do več žensk, ki so mu bile privlačne in jim takoj povedal, da bi rad z njimi seksal. "Zakaj bi te vprašal po imenu, če me to sploh ne zanima?" je dejal eni od "kandidatk".

Nadejal se je veliko boljšega rezultata, kot ga je na koncu dočakal. Da bo zaradi svoje odkritosti dobesedno krvavel, si najbrž ni mislil. Kako se je njegov poskus izjalovil, si lahko ogledate na tej povezavi.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.