Že dolgo samski? Morda delate te napake

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Iščete partnerja svojih sanj, a se vam ta vztrajno izmika? Preverite, ali ste za ljubezensko sušo krivi sami.
Oglej si celoten članek

1. Ljubezen iščete na napačnem kraju
Če se boste ves čas vrteli v istem krogu prijateljev ali znancev, boste zelo težko našli novega partnerja. Pojdite na zabavo, ki jo organizirajo za samske ali pa poskusite ljubezen najti na spletu.

2. Ves čas gledate za istim tipom
Se zapletate z osebami, ki so v zvezi ali pa ki si resne zveze ne želijo? Ne zatiskajte si več oči in uberite drugo pot. Na pijačo povabite nekoga, za katerega si sicer ne bi nikoli vzeli čas. Morda se pa lahko iz tega razvije kaj lepega …

3. Preveč ste kritični
Ima prevelik nos, štrleča ušesa, predolge lase … Če boste iskali dlako v jajcu, boste vedno našli napake. Ste vi popolni? Sicer pa – popolnost je dolgočasna. Še en namig: ljubezen na prvi pogled je redka, če sploh obstaja. Ne obupajte po prvem zmenku.

4. Skrivate se
Če boste vse popoldneve presedeli na svojem kavču, se ne čudite, da ste sami.

5. Preveč neodločni ste
Mi je všeč ali mi ni? Naj grem na naslednji zmenek ali ne? Ljudje bodo takoj začutili, ali imajo opravka z nekom, ki ne ve, kaj bi rad. Če vas razjeda dvom, mu/ji dajte še eno priložnost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:02 4. Junij 2017.

    mater si pametna irena...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.