Želeli bi si jih pod božičnim drevescem

Foto: Boštjan Tacol Tanja Ribič Foto: mediaspeed Tina Gorenjak Foto: Jure Urek Nuša Derenda Foto: mediaspeed Saša Lendero Foto: Sašo Radej Lorella Flego Foto: Monica Girotto Oriana Girotto Foto: Žurnal24 Nina Ivanič Foto: POP TV Petra Kerčmar Foto: RTV SLO Manica Janežič Ambrožič Foto: Žurnal24 polona juh Foto: Boštjan Tacol Anja nam bo spet pela.
Tem znanim Slovenkam zob časa ne pride do živega. Še vedno so tako zapeljive kot pred desetimi leti in prepričani smo, da se jih moški ne bi branili.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:53 14. December 2014.

    Oriani bi se namenil par minut vse ostalo je pa sam za na ulici pozdravt in it dalje!!

  • 11:15 14. December 2014.

    Heh, na kakem tujem portalu bi bil naslov članka "Top 11 Slovenian MILFs." :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.