Zelenjavo hotele narezati na "bruno mars"

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Kuharski šef Bine Volčič je v tretji oddaji damam naložil zapleteno rezanje zelenjave, česar tekmovalke sprva niso razumele.
Oglej si celoten članek

V tretji oddaji, ki bo na Pop TV-ju predvajana danes, je Bine tekmovalkam naročil, da morajo zelenjavo narezati na način "julienne", kar so razumele vse, saj so se tega tekmovalci učili že v prvi sezoni šova. Zataknilo pa se je, ko je Bine damam rekel, da morajo gomolj zelene narezati na "brunoise" (način rezanja na zelo majhne kocke, op. p.).

Dekleta so ga ob tem samo zmedeno gledala in vprašala: "Na kaj, na bruno mars?" Bine se je ob tem nasmejal in še vprašal, če katera ve, o čem govori. Oglasila se je svetlosala Kaja, ki je razložila, da morajo gomolj narezati na majhne kocke, ki morajo biti dolge 3 milimetre. A tudi po tem je vladalo zmedeno vzdušje, saj so se nekatere pritoževale, da zelenjave tako natančno ne morejo narezati v samo 20 minutah. "Sem mislila, da nam bo najprej on pokazal, kako se to naredi, /.../ Ampak tale bruno mars, ... to mi pa niti malo ni bilo jasno," je ob tem povedala 28-letna Vanesa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.