Magazin > Film & Glasba & TV
61 ogledov

Zelenjavo hotele narezati na "bruno mars"

Gostilna išče šefa Voyo
Kuharski šef Bine Volčič je v tretji oddaji damam naložil zapleteno rezanje zelenjave, česar tekmovalke sprva niso razumele.

V tretji oddaji, ki bo na Pop TV-ju predvajana danes, je Bine tekmovalkam naročil, da morajo zelenjavo narezati na način "julienne", kar so razumele vse, saj so se tega tekmovalci učili že v prvi sezoni šova. Zataknilo pa se je, ko je Bine damam rekel, da morajo gomolj zelene narezati na "brunoise" (način rezanja na zelo majhne kocke, op. p.).

Dekleta so ga ob tem samo zmedeno gledala in vprašala: "Na kaj, na bruno mars?" Bine se je ob tem nasmejal in še vprašal, če katera ve, o čem govori. Oglasila se je svetlosala Kaja, ki je razložila, da morajo gomolj narezati na majhne kocke, ki morajo biti dolge 3 milimetre. A tudi po tem je vladalo zmedeno vzdušje, saj so se nekatere pritoževale, da zelenjave tako natančno ne morejo narezati v samo 20 minutah. "Sem mislila, da nam bo najprej on pokazal, kako se to naredi, /.../ Ampak tale bruno mars, ... to mi pa niti malo ni bilo jasno," je ob tem povedala 28-letna Vanesa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.