Želite sanjsko poroko? Prijavite se zdaj!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Prijave na Žurnalovo sanjsko poroko v Postojnski jami že potekajo. Naj vam namignemo, da se je do sedaj zanjo opogumilo že veliko mladih parov, ki bi svoj sanjski dan radi delili z nami.
Oglej si celoten članek

Če tudi vi načrtujete poroko in sanjate o tem, da bi jo vam organizirali profesionalci, potem našega nagradnega tekmovanja Žurnalova sanjska poroka v Postojnski jami ne smete zamuditi. Do sedaj smo se razveselili že lepega števila prijavljenih parov, ki bi svojo zvezo radi okronali z nami.

Prijavljajo se mladi pari

Čeprav trend porok med mladimi v zadnjih letih upada, pa se je na Žurnalovo sanjsko poroko v Postojnski jami prijavilo največ mladih, starih od 22 do 27 let. Večina prijavljenih pravi, da jim sodelovanje v našem nagradnem tekmovanju predstavlja izziv, svojo sanjsko poroko pa si jih največ predstavlja v krogu bližnjih.

Poskrbimo za vse

Bi tudi vi svoj poročni dan zaupali profesionalcem, ki bodo poskrbeli za organizacijo, najlepšo poročno obleko, pričesko, ličenje, poročna prstana, vabila, zahvale in čudovito cvetje, odlično lokacijo, izbrano hrano, darilni bon in paket zdravja ter nepozabno poročno potovanje z zavarovanjem (pozabili pa nismo niti na plesni tečaj in fotografa, ki bo najlepše trenutke v svoj objektiv ujel za vedno)? Potem se prijavite in v nagradnem tekmovanju sodelujte tudi vi.

Prijavite se

Vaše prijave sprejemamo do 28. februarja do 8. ure dopoldan, in sicer na naši podstrani www.zurnal24.si/sanjskaporoka. Pred prijavo preberite pravilnik nagradnega tekmovanja – kliknite tukaj!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.