Magazin > Lepota & telo
38 ogledov

Želite sanjsko poroko? Prijavite se zdaj!

mladoporočenca Shutterstock
Prijave na Žurnalovo sanjsko poroko v Postojnski jami že potekajo. Naj vam namignemo, da se je do sedaj zanjo opogumilo že veliko mladih parov, ki bi svoj sanjski dan radi delili z nami.

Če tudi vi načrtujete poroko in sanjate o tem, da bi jo vam organizirali profesionalci, potem našega nagradnega tekmovanja Žurnalova sanjska poroka v Postojnski jami ne smete zamuditi. Do sedaj smo se razveselili že lepega števila prijavljenih parov, ki bi svojo zvezo radi okronali z nami.

Prijavljajo se mladi pari

Čeprav trend porok med mladimi v zadnjih letih upada, pa se je na Žurnalovo sanjsko poroko v Postojnski jami prijavilo največ mladih, starih od 22 do 27 let. Večina prijavljenih pravi, da jim sodelovanje v našem nagradnem tekmovanju predstavlja izziv, svojo sanjsko poroko pa si jih največ predstavlja v krogu bližnjih.

Poskrbimo za vse

Bi tudi vi svoj poročni dan zaupali profesionalcem, ki bodo poskrbeli za organizacijo, najlepšo poročno obleko, pričesko, ličenje, poročna prstana, vabila, zahvale in čudovito cvetje, odlično lokacijo, izbrano hrano, darilni bon in paket zdravja ter nepozabno poročno potovanje z zavarovanjem (pozabili pa nismo niti na plesni tečaj in fotografa, ki bo najlepše trenutke v svoj objektiv ujel za vedno)? Potem se prijavite in v nagradnem tekmovanju sodelujte tudi vi.

Prijavite se

Vaše prijave sprejemamo do 28. februarja do 8. ure dopoldan, in sicer na naši podstrani www.zurnal24.si/sanjskaporoka. Pred prijavo preberite pravilnik nagradnega tekmovanja – kliknite tukaj!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.