Žena Borisa Beckerja: "Že dalj časa je zloben do mene"

Foto: Profimedia
V zakonu teniške legende Borisa Beckerja menda škripa.
Oglej si celoten članek

Boris Becker nima le finančnih težav …

Trikratni teniški prvak Wimbledona Nemec Boris Becker je junija uradno bankrotiral. Nemec je v Londonu opravil zaslišanje in priznal, da ima finančne težave že od oktobra 2015, ker pa ni uspel dokazati, da bo v kratkem lahko odplačal dolgoročni dolg, mu sodnica ni prisodila 28-dnevnega odloga, kar je želel Becker doseči skupaj z odvetniki.

Zahtevo po stečaju je vložila zasebna banka Arbuthnot Latham & Co, saj jim Becker ni poravnal posojila vse od leta 2015. Beckerjeva odvetniška ekipa pa ni uspela zagotoviti, da bo Nemec po spremenjenem načrtu financiranja in spremembah hipoteke na nepremičnino na Majorki lahko v kratkem vrnil šest milijonov evrov. Poleg finančnih težav pa ima nekdanji teniški as tudi težave v zakonu, kar se je pokazalo pred nekaj dnevi, ko so na nemški televiziji predvajali šov Global Gladiators, v katerem je nastopila njegova žena Lilly.

Vsi tekmovalci so od svojih najbližjih dobili sporočila, le Lilly je ostala brez pozdrava iz domovine, kar je možu zelo zamerila. "To zelo boli,“ je dejala in dodala: "Že dalj časa je zloben do mene.“ Šov so sicer snemali februarja, a se odnos med zakoncema očitno še ni izboljšal, saj govorice o ločitvi nočejo potihniti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.