Magazin > VIP
3829 ogledov

Žena Borisa Beckerja: "Že dalj časa je zloben do mene"

Boris Becker, Lilly Becker
V zakonu teniške legende Borisa Beckerja menda škripa.

Boris Becker nima le finančnih težav …

Trikratni teniški prvak Wimbledona Nemec Boris Becker je junija uradno bankrotiral. Nemec je v Londonu opravil zaslišanje in priznal, da ima finančne težave že od oktobra 2015, ker pa ni uspel dokazati, da bo v kratkem lahko odplačal dolgoročni dolg, mu sodnica ni prisodila 28-dnevnega odloga, kar je želel Becker doseči skupaj z odvetniki.

Zahtevo po stečaju je vložila zasebna banka Arbuthnot Latham & Co, saj jim Becker ni poravnal posojila vse od leta 2015. Beckerjeva odvetniška ekipa pa ni uspela zagotoviti, da bo Nemec po spremenjenem načrtu financiranja in spremembah hipoteke na nepremičnino na Majorki lahko v kratkem vrnil šest milijonov evrov. Poleg finančnih težav pa ima nekdanji teniški as tudi težave v zakonu, kar se je pokazalo pred nekaj dnevi, ko so na nemški televiziji predvajali šov Global Gladiators, v katerem je nastopila njegova žena Lilly.

Vsi tekmovalci so od svojih najbližjih dobili sporočila, le Lilly je ostala brez pozdrava iz domovine, kar je možu zelo zamerila. "To zelo boli,“ je dejala in dodala: "Že dalj časa je zloben do mene.“ Šov so sicer snemali februarja, a se odnos med zakoncema očitno še ni izboljšal, saj govorice o ločitvi nočejo potihniti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.