Žena Novaka Đokovića besna

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Jelena se je po objavi govoric oglasila na Instagramu.
Oglej si celoten članek

Potem ko so srbski tabloidi objavili vest, da naj bi se teniški as Novak Đoković in igralka Marija Karan med koncertom Dina Merlina spogledovala in da se je športnikova žena na to odzvala precej burno, se je Jelena Đoković oglasila na Instagramu.

"Če laži ne zanikaš – ker nimaš odgovora na neumnost in se preprosto s tem ne ukvarjaš – novinarji to razumejo kot zeleno luč, da te začno vlačiti po časnikih in iz tebe naredijo dvornega norca,“ je jezna Jelena, ki še pravi: "Po 15 letih pisanja o aferah z vsakim dekletom iz naše skupne družbe nas zdaj tako dobro poznajo kot par, da vedo celo, kdaj sem ljubosumna, čeprav niti besede ne črhnem in ne naredim ničesar (ker se to seveda ne vidi, a oni kljub temu vedo ali imajo zelo 'zanesljive vire'), in seveda, ko ne zanikate neumnosti, ona takoj postane uporabna vaba za objave o zdaj že nekdanjih ljubeznih ... Ker se na tak način spoštuje delo mladega, uspešnega športnika iz naše države.“

Marija se na pisanje ni odzvala, je pa objavila skupno fotografijo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.