Magazin > VIP
27732 ogledov

Žena Novaka Đokovića besna

jelena đoković Profimedia
Jelena se je po objavi govoric oglasila na Instagramu.

Potem ko so srbski tabloidi objavili vest, da naj bi se teniški as Novak Đoković in igralka Marija Karan med koncertom Dina Merlina spogledovala in da se je športnikova žena na to odzvala precej burno, se je Jelena Đoković oglasila na Instagramu.

"Če laži ne zanikaš – ker nimaš odgovora na neumnost in se preprosto s tem ne ukvarjaš – novinarji to razumejo kot zeleno luč, da te začno vlačiti po časnikih in iz tebe naredijo dvornega norca,“ je jezna Jelena, ki še pravi: "Po 15 letih pisanja o aferah z vsakim dekletom iz naše skupne družbe nas zdaj tako dobro poznajo kot par, da vedo celo, kdaj sem ljubosumna, čeprav niti besede ne črhnem in ne naredim ničesar (ker se to seveda ne vidi, a oni kljub temu vedo ali imajo zelo 'zanesljive vire'), in seveda, ko ne zanikate neumnosti, ona takoj postane uporabna vaba za objave o zdaj že nekdanjih ljubeznih ... Ker se na tak način spoštuje delo mladega, uspešnega športnika iz naše države.“

Marija se na pisanje ni odzvala, je pa objavila skupno fotografijo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.