Žena Petra Polesa na slavnostno premiero v zanimivi opravi, primerno?

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Domiselno, a morda malce neprimerno.
Oglej si celoten članek

Prejšnji teden se je v Cankarjevem domu odvila slavnostna premiera romantične baletne zgodbe Gisselle, kjer se je trlo znanih imen iz sveta kulture in gospodarstva, vsi v svečanih in izbranih oblačilih, kot se za tovrstni dogodek spodobi.

Foto: Mediaspeed Nika Veger

Znana vizažistka, vplivnica in zagovornica zelenega načina življenja Nika Veger, sicer tudi življenjska sopotnica našega priljubljenega voditelja Petra Polesa, pa je za svečano premiero izbrala bolj sproščen videz, sicer zelo lep, a morda bolj primeren za kakšno drugo priložnost. Bež športne copate je kombinirala z dolgo roza pleteno jopo in roza kapo, videz pa zaokrožila z ogromno torbo v podobnem odtenku čevljev. 

Foto: Mediaspeed Nika Veger

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 07:29 22. Januar 2023.

    Cirkus bog nam pomagaj.

  • 16:23 21. Januar 2023.

    kaj ji pa manjka?

  • 15:55 21. Januar 2023.

    čist dobra za med žabarje. pa kaj kdo tam kaj ve kaj je okusno, modno in primerno. saj veste , …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.