Magazin > VIP
15107 ogledov

Žena Petra Polesa na slavnostno premiero v zanimivi opravi, primerno?

zivljenje 18.09.13. nika veger, foto: osebni arhiv Osebni arhiv
Domiselno, a morda malce neprimerno.

Prejšnji teden se je v Cankarjevem domu odvila slavnostna premiera romantične baletne zgodbe Gisselle, kjer se je trlo znanih imen iz sveta kulture in gospodarstva, vsi v svečanih in izbranih oblačilih, kot se za tovrstni dogodek spodobi.

Nika Veger | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed

Znana vizažistka, vplivnica in zagovornica zelenega načina življenja Nika Veger, sicer tudi življenjska sopotnica našega priljubljenega voditelja Petra Polesa, pa je za svečano premiero izbrala bolj sproščen videz, sicer zelo lep, a morda bolj primeren za kakšno drugo priložnost. Bež športne copate je kombinirala z dolgo roza pleteno jopo in roza kapo, videz pa zaokrožila z ogromno torbo v podobnem odtenku čevljev. 

Nika Veger | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed

 

Komentarjev 9
  • ana77 07:29 22.januar 2023.

    Cirkus bog nam pomagaj.

  • Avatar jate
    jate 16:23 21.januar 2023.

    kaj ji pa manjka?

  • rd2dmk2 15:55 21.januar 2023.

    čist dobra za med žabarje. pa kaj kdo tam kaj ve kaj je okusno, modno in primerno. saj veste , če ga pa ne, pa ga zdejle morate osvojit tale vic : pridejo stari slovani do križišča, kjer so smerokazi ...prikaži veči : gorenjska, dolenjska, štajerska, koroška... in ta naprej, vsak gre v svojo smer, tisti, ki niso znali brat so pa ostali tam, in tam je pisalo - ljubljana.

Sorodne novice