Ženska veterinarki s tresočo roko predala sporočilo in si rešila življenje

Foto: YouTube
Foto: YouTube
Zbrala je pogum in prosila za pomoč.
Oglej si celoten članek

Po spletu je zaokrožil video ženske, ki je s partnerjem psa pripeljala na veterinarsko postajo. Temnolaska je že na prvi pogled sumljiva, saj sončnih očal tudi v notranjih prostorih ni snela, in to z dobrim razlogom - za njimi je skrivala modrice.

Njen partner naj bi jo namreč dva dni zadrževal med štirimi stenami, jo pretepal in ji grozil s pištolo. Ko sta prišla na veterino, je izkoristila trenutek in se umaknila na stranišče, čez dve minuti pa se je spet vrnila v čakalnico. Še preden je sedla k partnerju, je zaposleni predala listek, na katerem je pisalo: "Pokličite policijo. Partner mi grozi. Ima pištolo. Prosim, naj za to ne izve."

Ženski sta takoj posredovali in par prosili, naj počaka v ločenem prostoru. 15 minut pozneje je v sobo vkorakalo več policistov in mladeniča odpeljalo. 

Žrtev je takoj planila v jok in jim pokazala svoje modrice. Odpeljali so jo v bolnišnico, moški pa se bo moral na sodišču zagovarjati zaradi napada in nasilja v družini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:26 4. Februar 2023.

    Tale posnetek je na spletu že več let. Tako, da ni ravno zaokrožil sedaj. Lahko bi se potrudili pa poiskali …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.