Magazin > Odnosi in prosti čas
2974 ogledov

Ženska veterinarki s tresočo roko predala sporočilo in si rešila življenje

žrtev YouTube
Zbrala je pogum in prosila za pomoč.

Po spletu je zaokrožil video ženske, ki je s partnerjem psa pripeljala na veterinarsko postajo. Temnolaska je že na prvi pogled sumljiva, saj sončnih očal tudi v notranjih prostorih ni snela, in to z dobrim razlogom - za njimi je skrivala modrice.

Njen partner naj bi jo namreč dva dni zadrževal med štirimi stenami, jo pretepal in ji grozil s pištolo. Ko sta prišla na veterino, je izkoristila trenutek in se umaknila na stranišče, čez dve minuti pa se je spet vrnila v čakalnico. Še preden je sedla k partnerju, je zaposleni predala listek, na katerem je pisalo: "Pokličite policijo. Partner mi grozi. Ima pištolo. Prosim, naj za to ne izve."

Ženski sta takoj posredovali in par prosili, naj počaka v ločenem prostoru. 15 minut pozneje je v sobo vkorakalo več policistov in mladeniča odpeljalo. 

Žrtev je takoj planila v jok in jim pokazala svoje modrice. Odpeljali so jo v bolnišnico, moški pa se bo moral na sodišču zagovarjati zaradi napada in nasilja v družini.

Komentarjev 1
  • vzev 09:26 04.februar 2023.

    Tale posnetek je na spletu že več let. Tako, da ni ravno zaokrožil sedaj. Lahko bi se potrudili pa poiskali kakšno svežo zgodbo.