Ženske hočejo popolno vagino

Foto: Žurnal24 Za lepotno operacijo vagine se ogrevajo predvsem mlade ženske, stare med 21 in 3
Ženske si jo želijo bolj kot moški. Večina zdravnikov tovrstnih lepotnih posegov ne podpira. Govorimo o t. i. dizajnerski vagini, želji mnogih žensk.
Oglej si celoten članek

Nedavna raziskava v Veliki Britaniji je razkrila, da si kar petina žensk želi "lepši videz svojega spolovila" in zato razmišlja o kirurškem polepšanju vagine. Zanimanje za tovrstne "dizajnerske operacije" naj bi bilo vse večje, trdi britanska spletna stran, specializirana za tovrstne lepotne posege.

Za boljše seksualno življenje
Kako daleč so torej pripravljene iti ženske, da bi bile zadovoljne z videzom svojih genitalij? 22 odstotkov Britank, ki so sodelovale v raziskavi, je povedalo, da "resno razmišljajo o lepotni operaciji vagine", 28 odstotkov pa jih razmišlja o
zadnjičnih vsadkih. Največ žensk, ki si želijo kirurškega polepšanja vagine, je povedalo, da bi se za to odločile, ker verjamejo, da bi jim "lepša vagina prinesla boljše spolno življenje".

"Težavne" majhne sramne ustnice
Kar 24 odstotkov žensk, vključenih v raziskavo, je namreč priznalo, da "nimajo aktivnega spolnega življenja, ker jim ni všeč videz njihovega mednožja". Nezadovoljne so predvsem z velikostjo in barvo malih sramnih ustnic. Zanimivo pa bi bilo vedeti, kako žensko obsedenost z dizajnerskimi vaginami in vaginoplastiko komentirajo moški.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:11 15. April 2012.

    Kako komentiramo moški obsesijo nekaterih žensk? Velika neumnost!!<br />Drage ženske - dekleta. Takšne kot ste se razvile oz. zrasle ste …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.