Magazin
131 ogledov

Ženske hočejo popolno vagino

Za lepotno operacijo vagine se ogrevajo predvsem mlade ženske, stare med 21 in 3 Žurnal24 main
Ženske si jo želijo bolj kot moški. Večina zdravnikov tovrstnih lepotnih posegov ne podpira. Govorimo o t. i. dizajnerski vagini, želji mnogih žensk.

Nedavna raziskava v Veliki Britaniji je razkrila, da si kar petina žensk želi "lepši videz svojega spolovila" in zato razmišlja o kirurškem polepšanju vagine. Zanimanje za tovrstne "dizajnerske operacije" naj bi bilo vse večje, trdi britanska spletna stran, specializirana za tovrstne lepotne posege.

Za boljše seksualno življenje
Kako daleč so torej pripravljene iti ženske, da bi bile zadovoljne z videzom svojih genitalij? 22 odstotkov Britank, ki so sodelovale v raziskavi, je povedalo, da "resno razmišljajo o lepotni operaciji vagine", 28 odstotkov pa jih razmišlja o
zadnjičnih vsadkih. Največ žensk, ki si želijo kirurškega polepšanja vagine, je povedalo, da bi se za to odločile, ker verjamejo, da bi jim "lepša vagina prinesla boljše spolno življenje".

"Težavne" majhne sramne ustnice
Kar 24 odstotkov žensk, vključenih v raziskavo, je namreč priznalo, da "nimajo aktivnega spolnega življenja, ker jim ni všeč videz njihovega mednožja". Nezadovoljne so predvsem z velikostjo in barvo malih sramnih ustnic. Zanimivo pa bi bilo vedeti, kako žensko obsedenost z dizajnerskimi vaginami in vaginoplastiko komentirajo moški.

Komentarjev 1
  • xbit 17:11 15.april 2012.

    Kako komentiramo moški obsesijo nekaterih žensk? Velika neumnost!!Drage ženske - dekleta. Takšne kot ste se razvile oz. zrasle ste najlepše, kar lahko ponudite moškemu! Tisti moški, ki vas in vašo lepoto ne zna ceniti tudi vas ni vreden, da ...prikaži več mu podarite najlepši del ženske. Pa naj si ima ta moški še ne vem kakšne denarce. Če vas ne zna cenit, boste nesrečne. Tiste, ki pa same niste zadovoljne z svojo podobo, pase resnično zamislite nad svojimi "vsajenimi" ideali, ki vam jih mediji vsak dan vbijajo v prepolno glavo. Mislite s svojo glavo in se ne dajte vodit "lepotni industriji", ki bi rada naredila samo teren, da boljše prodaja svojo nepotrebno kemijo, ki morda na dolgi rok celo kvarno vpliva na zdravje.