Ženske z oblinami lahko nosijo Poshijine obleke

Foto: Imaxtree
Foto: Imaxtree
Victoria Beckham pravi, da so njene kreacije primerne za vsako žensko, in vztraja, da jih lahko nosijo tudi tiste, ki imajo obline.
Oglej si celoten članek

"Veliko žensk misli, da morajo biti suhe, da lahko oblečejo moja oblačila, kar pa sploh ni res. Oblekla sem Oprah Winfrey, na primer. Če imam sama določeno obliko telesa, to ne pomeni, da jo morajo imeti tudi moje stranke," je Victoria Beckham povedala za francosko revijo Grazia.

Ob tem je dejala, da je bila videti Oprah, ki je znana po obilnejši postavi, videti sijajna v eni od njenih slavnih oprijetih oblek. "Zavedam se, da z oblačili poskrbim, da so ženske videti najboljše."

Zvezdnica, ki je pevsko kariero pri nekdanji skupini Spice Girls zamenjala za kariero modne oblikovalke, je svojo prvo kolekcijo predstavila na newyorškem tednu mode leta 2008. Njena priljubljenost pa vedno bolj raste. "Nikoli nisem hotela reči: 'Moje ime je Beckham in naredila bom predstavo.' To mi ni pomembno, ampak končni izdelek," je poudarila.

Je pa lepotica priznala, da mora imeti vse pod nadzorom, kar se tiče njene blagovne znamke. "Vse nadziram," je povedala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.