Magazin > Lepota & telo
43 ogledov

Ženske z oblinami lahko nosijo Poshijine obleke

Victoria Victoria Beckham Imaxtree
Victoria Beckham pravi, da so njene kreacije primerne za vsako žensko, in vztraja, da jih lahko nosijo tudi tiste, ki imajo obline.

"Veliko žensk misli, da morajo biti suhe, da lahko oblečejo moja oblačila, kar pa sploh ni res. Oblekla sem Oprah Winfrey, na primer. Če imam sama določeno obliko telesa, to ne pomeni, da jo morajo imeti tudi moje stranke," je Victoria Beckham povedala za francosko revijo Grazia.

Ob tem je dejala, da je bila videti Oprah, ki je znana po obilnejši postavi, videti sijajna v eni od njenih slavnih oprijetih oblek. "Zavedam se, da z oblačili poskrbim, da so ženske videti najboljše."

Zvezdnica, ki je pevsko kariero pri nekdanji skupini Spice Girls zamenjala za kariero modne oblikovalke, je svojo prvo kolekcijo predstavila na newyorškem tednu mode leta 2008. Njena priljubljenost pa vedno bolj raste. "Nikoli nisem hotela reči: 'Moje ime je Beckham in naredila bom predstavo.' To mi ni pomembno, ampak končni izdelek," je poudarila.

Je pa lepotica priznala, da mora imeti vse pod nadzorom, kar se tiče njene blagovne znamke. "Vse nadziram," je povedala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.