Ženske za štedilnikom dve leti in pol

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Povprečna ženska bo dve leti in pol svojega življenja preživela v kuhinji.
Oglej si celoten članek

Najnovejša raziskava, ki so jo izvedli v Veliki Britaniji, je pokazala, da vsaka ženska v svojem življenju povprečno preživi dve leti in pol v kuhinji. Stanje se je, tako kaže primerjava, močno izboljšalo, saj je povprečna ženska v šestdesetih letih prejšnjega stoletja v kuhinji preživela kar šest let.

K zmanjšanju števila ur so močno pripomogli različni kuhinjski aparati in naprave, pa tudi vedno večja zavzetost moških. Slednji tako za štedilnikom skupno preživijo okoli 16 mesecev.

Kot je za Daily Mail povedal profesionalni kuhar Antony Worrall Thompson, pričakuje, da bo večino svojega življenja preživel za štedilnikom, da ženska preživi dve leti in pol, pa se mu zdi malce preveč, še posebej, če se upošteva, da hodi še v službo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.