Ženske zaradi tega filma prevarajo partnerje

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Raziskava je pokazala, da je večja verjetnost, da bo ženska, ki si je ogledala ta film, prevarala svojega partnerja. Preberite, zakaj.
Oglej si celoten članek

Foto: Žurnal24 petdeset odtenkov črne

Po prvem filmu trilogije Petdeset odtenkov se je povečalo zanimanje za grob seks, povečala pa se je tudi prodaja seks igračk in pripomočkov med žensko populacijo. Z drugim filmom pa se je pri ženskah povečalo zanimanje za druge moške. Kot kažejo raziskave iz Velike Britanije naj bi ženske, ki so pogledale filme 50 odtenkov sive in 50 odtenkov teme, večkrat prevarale svoje moške kot ženske, ki si filma niso ogledale.

Kako so to odkrili? V prvem tednu po prihodu drugega filma erotične trilogije v kina, se je na straneh za spoznavanje poročenih žensk število novo prijavljenih članic povečalo za 33 odstotkov. Nekatere ankete pa so pokazale, da so ženske šele z ogledom tega filma dojele, kako zelo dolgočasen je njihov seks s partnerjem. Priznale so celo, da je njihov seks slab. Prav to pa sta bila glavna razloga, da so se odločile za prevaro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 00:09 26. Februar 2017.

    Yeah, ženske se tetovirajo po celem telesu, piercinge si luknjajo na vsa možna mesta, ko ji pa rečeš, da bi …

  • 21:08 25. Februar 2017.

    Kaj pa če ga ona njemu :)

  • 20:51 25. Februar 2017.

    Zena mozu..dans pa zelim imeti sex kot v 50 odtenkov teme...ok zacneta in med sexom ji moz zarine prst v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.